PERNEAU, een Utrecht/Amsterdamse gitaarpopband, is op zoek naar een leadgitarist.

Wij bieden: eigen werk op een fonkelnieuwe EP, een vaste oefenruimte in Utrecht, een studio in Amsterdam, regelmatig optredens, een management en boekingskantoor, veel lol en veel ambitie.

Wij vragen: een leadgitarist die zijn instrument tot in de puntjes beheerst, een eigen stijl heeft ontwikkeld, ambitieus en creatief is, onze muziek tof vindt en bereid is om veel tijd in de band te steken. Backingvocals en multi-instrumentaliteit zijn zeker een meerwaarde. Gitaarwerk dat PERNEAU kan waarderen: Strokes, Radiohead, Alamo Race Track, Balthazar, Nada Surf, Deus, Kashmir, Yeasayer, Local Natives, Arcade Fire.

Heb je interesse, neem contact met ons op en laat wat van je horen!

PERNEAU
06-28205472
perneau@perneau.com

 

Fotografie: Pim Geerts