Afgelopen vrijdag speelde Perneau in Groningen. In een goed gevulde Simplon was het al weer de derde keer dat we als support voor Relax mochten openen. Het publiek was enthousiast en bedankte ons aan het eind van de set met een daverend applaus. Dank jullie wel!

Gelukkig hadden we overnachting geregeld, want de avond duurde nog heel heel lang en er werden nog heel wat feestjes gevierd…

Aankomende donderdag spelen we in Doornroosje in Nijmegen en vrijdag sluiten we de tour met Relax af in het Patronaat in Haarlem. Dat wordt tof, dus zorg dat je er bij bent! Allebei de shows beginnen om 20.30 uur.

Wil je er bij zijn? Mail dan snel naar perneau@perneau.com en maak kans op een plek op de gastenlijst!

Zsm laten weten!

 

Sound-checking in Simplon. Foto: Marijn Groenewoud

Steve en zijn effecten.

Relax aan het wachten in de kleedkamer. Foto’s: Steve Johnsen